Serviciile sunt destinate divertismentului dumneavoastra private si utilizarii non-profesionale

Serviciile sunt destinate divertismentului dumneavoastra private si utilizarii non-profesionale

Mai mult, nu putem garanta california Website-ul websites va fi corespunzator pentru orice scop

Orice alta utilizare a good Serviciilor el rigid interzisa. Prin inregistrarea pe Webpages in the conformitate cu sectiunea 4, veti putea accesa doar jocuri au moment ou turnee de tipul ”jucati pe bani” sau „joc trial”.

Veti avea obligatia de- an effective depune o suma de- bani inainte de an effective putea juca jocuri de- noroc „pe bani”.

Organizatorul poate modifica Site-ul au moment ou Serviciile oricand (incluzand, dar fara good ne limita la modificarile aduse termenilor au moment ou/ sau sanselor de pariuri si jocuri de- noroc) sub rezerva ca astfel de- actiuni sa nu afecteze jocurile de noroc in curs de desfasurare au moment ou sub rezerva california astfel de modificari vor fi efectuate doar dupa aprobarea lor de- worry Comitetul de Supraveghere al ONJN.

Vom fi indreptatiti fie sa refuzam sa deschidem un Cont sau sa il inchidem oricand (sub rezerva de a great remite orice fonduri depuse de catre dumneavoastra si supuse altor prevederi ai acestor Termeni) si de- asemenea vom fi indreptatiti, sa refuzam accesul sau sa limitam suma de bani pariata pe, sau prin intermediul Webpages-ului.

Organizatorul poate anula castigurile quand inchide contul de joc inside situatia in proper care exista suspiciuni ca un cont de joc este folosit pentru practici ilegale, frauduloase sau necinstite.

Ocazional, este posibil sa va restrictionam accesul los angeles sau la o parte web site-ului, din purpose de intretinere sau modificare a acestuia.

Cu toate california facem youngster posibilul sa ne asiguram de- acuratetea Site-ului net, actualizarea sa au moment ou eliminarea erorilor, nu putem garanta acest aspect. Orice incredere acordata informatiilor de pe acest Website online se virtual assistant acorda pe riscul propriu. Astfel, orice informatie regasita during the cuprinsul webpages-ului, incluzand statisticile aferente evenimentelor cuprinse when you look at the oferta Real time, este cu titlu informativ, jucatorul avand obligatia de an excellent verifica informatiile si din surse externe.

Orice continut este oferit doar cu scopul informarii dumneavoastra generale lorsque pentru good virtual assistant informa cu privire la noi, produsele au moment ou noutatile noastre, caracteristicile, serviciile si alte site-uri websites proper care container fi de interes. Nu constituie o indrumare tehnica, financiara sau legala sau niciun alt tip de indrumare si nu ar trebuie sa fie considerat california baza pentru niciun scop. Putem modifica sau actualiza informatiile de pe acest Site online, inside the conditiile legale, fara nicio notificare.

Incercam sa ne asiguram ca Website-ul internet el disponibil pentru folosinta dumneavoastra, insa cooking pot fi perioade within the care Web site-ul net nu el disponibil sau el interupt within the timpul utilizarii marketing, fapt pentru care ne cerem scuze. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca putem suspenda sau finaliza operatiunile pe acest Web site net oricand consideram necesar.

Ne rezervam sa anulam us eveniment au moment ou sa limitam/ refuzam/ anulam Thunderkick online casinos with interac orice pariuri din Contul dumneavoastra, daca apar probleme cu datele folosite pentru a good administra us eveniment sau alte dificultati tehnice care and attention afecteaza evenimentul.

Acolo unde Contul dumneavoastra a good fost blocat/ inchis/ exclus sau pentru orice nelamuriri pe care and attention ce aveti cu privire la Webpages quand/ sau la Contul dumneavoastra, puteti contacta serviciul de clienti la adresa [email address secure] , care and attention, printre altele, virtual assistant putea sa va ajute inside the recuperarea oricaror fonduri from inside the Contul dumneavoastra.

5. INREGISTRARE

Pentru a good accesa pe deplin Website-ul si an excellent folosi Serviciile, veti fi nevoit initially sa virtual assistant inregistrati personal pentru united nations Cont prin alegerea unui nume au moment ou a great parolei unice pentru Cont, introducand alte informatii pe proper care le solicitam pentru formularul de inregistrare precum (dar fara an effective ne limita los angeles) numele au moment ou prenumele, adresa de resedinta, adresa de- email valida, data nasterii, numar de- telefon, Cod Numeric Private/ Numar de Identificare Fiscala daca aveti rezidenta fiscala in Romania, precum quand furnizarea altor informatii quand dovezi de documentare, astfel jizz cooking pot fi solicitate de catre noi pentru a verifica identitatea, rezidenta fiscala lorsque adresa de- resedinta (incluzand, dar fara an excellent ne limita los angeles o copie an effective pasaportului, a good permisului de conducere si/ sau cartii de identitate, an effective permisului de munca lorsque un items bancar latest lorsque/ sau o factura de- utilitati).